Onze merken

Electric Motorbikes is verdeler van een aantal zeer kwalitatieve elektrische motorfietsmerken
zoals Zero Motorcycles, Etalian, Energica Motor, Johammer en Kuberg. Hieronder vind je een overzicht:

Electric Motorbikes

Zero S | Zero SR 2019
Naked street

Het echte straatrijden. Verbluffende acceleratie bij elk motortoerental, scherpe lijnen en sportieve ergonomie voor sensationeel rijden, elke dag. De gestroomlijnde rijpositie zorgt voor een rijbereik van maximaal 359 km in de stad en 180 km op de snelweg. De Zero S biedt het hoogste rijbereik van alle Zero modellen.

meer info over de zero s
Electric Motorbikes

Zero DS | DSR 2019
Powerful versatility

Atletisch, krachtig en klaar voor elke uitdaging. Rij op elk terrein, van het aan gort gereden wegdek in de stad tot achterafweggetjes vol kuilen en stenen op het platteland. Dankzij de dominerende rijhouding van de Zero DS, de lange veerwegen en de terreinbanden kun je met deze machine gaan en staan waar je wilt en door het uitstekende zicht vanaf het hoge zadel flits je gemakkelijk door druk stadsverkeer.

MEER INFO OVER DE ZERO DS
Zero Motorcycles Black Forest Edition @ Electric Motorbikes

Zero DSR Black Forest Edition

Zero Motorcycles DSR Black Forest Edition is voorzien van de revolutionaire Charge Tank, een geïntegreerde premium kofferset en een groot aantal avontuurlijke accessoires.

meer info over de black forest
Electric Motorbikes

Zero FX 2019
Lean and mean

De Zero FX gaat terug naar onze roots in de wildernis. De Zero is klaar voor je favoriete bospaden en sluipweggetjes of een explosieve start bij de verkeerslichten. De Zero FX met de krachtige Z-Force® aandrijflijn, de lange veerwegen en dual-sport functies blinkt uit op elk terrein.

MEER INFO OVER DE ZERO FX
Electric Motorbikes

Zero FXS 2019
Stealthy supermoto

Snel, brutaal, compact. Met precieze handling en spetterende acceleratie rijdt de geruisloze FXS in de stad het asfalt aan flarden of is hij met compromisloze felheid heer en meester op je lokale circuit. De combinatie van off-road robuustheid met on-road behendigheid maakt de Zero FXS bij uitstek geschikt voor de betonnen jungle.

MEER INFO OVER DE ZERO FXS

Stijlvol verplaatsen met Etalian

Wil je gemakkelijk, snel én stijlvol van A naar B reizen? Dan koop je een elektrische scooter van Etalian. Deze scooter is niet alleen milieuvriendelijk en stil, maar bovendien erg comfortabel en snel.

meer info over de etalian

Energica Eva
Italian rebel

De Energica Eva is een opvallende verschijning door het strakke Italiaanse design en heeft tot de verbeelding sprekende specificaties. Deze motorfiets is voorzien van een snellaad systeem waarmee je de batterij in relatief korte tijd kunt op- of bijladen.

MEER INFO OVER DE ENERGICA EVA

Johammer
Thinking out of the box

Een Johammer ziet er niet alleen anders uit, hij is ook van de grond af opnieuw ontworpen. Een uitzonderlijke actieradius gaat niet vanzelf. Dit is mogelijk gemaakt door het consequent doorvoeren van een innovatief concept.

MEER INFO OVER DE JOHAMMER

Kuberg Freerider
True freedom

Ervaar de sensatie van een nieuwe rit met jouw bike die je echt overal mee naar toe kan nemen. Met een massieve kracht en een stille elektromotor voel je de adrenalinestoot zonder je omgeving te verstoren. Ga waar de andere bikes niet kunnen komen. Geen lawaai, geen dampen, geen grenzen.

meer info over de kuberg freerider
Kuberg Young Rider - Electric Motorbikes

Kuberg Young Rider

Behendig. Licht. Krachtig. Pret. De KUBERG Young Rider modellen, gemaakt om te manoeuvreren door stoer en uitdagend terrein, stelt de jong(st)e rijder in staat om de natuur en de elementen uit te dagen en zijn/haar vaardigheden maximaal te benutten.

meer info over de kuberg young edition