Onze merken

Electric Motorbikes is verdeler van een aantal zeer kwalitatieve elektrische motorfietsmerken
zoals Zero Motorcycles, Sur-ron, Etalian, Energica Motor, Johammer en Kuberg. Hieronder vind je een overzicht:

Zero Motorcycles Black Forest Edition @ Electric Motorbikes

RGNT

RGNT

Sur Ron Light Bee X

High Performance off-road bike
De Light Bee X is ontworpen voor intensief offroad gebruik en electric fun! Het is de perfecte bike voor single-tracks, enduro en trail rijden.

Topsnelheid: 75 km/u
Meer koppel en meer top snelheid dankzij de vernieuwde Sine Wave X controller.
Met zijn piekvermogen van 6000 watt is de Light Bee X veel krachtiger dan e-MTB en met zijn 47 kilo veel lichter dan een elektrische motor.

Fluisterstil
Dankzij de fluisterstille motor ben u niemand tot last en heeft u tevens oog voor het milieu.

Meer info over de Sur Ron

Etalian

Wil je gemakkelijk, snel én stijlvol van A naar B reizen? Dan koop je een elektrische scooter van Etalian. Deze scooter is niet alleen milieuvriendelijk en stil, maar bovendien erg comfortabel en snel.

meer info over de etalian

Energica Eva
Italian rebel

De Energica Eva is een opvallende verschijning door het strakke Italiaanse design en heeft tot de verbeelding sprekende specificaties. Deze motorfiets is voorzien van een snellaad systeem waarmee je de batterij in relatief korte tijd kunt op- of bijladen.

MEER INFO OVER DE ENERGICA EVA

Johammer
Thinking out of the box

Een Johammer ziet er niet alleen anders uit, hij is ook van de grond af opnieuw ontworpen. Een uitzonderlijke actieradius gaat niet vanzelf. Dit is mogelijk gemaakt door het consequent doorvoeren van een innovatief concept.

MEER INFO OVER DE JOHAMMER

Kuberg Freerider
True freedom

Ervaar de sensatie van een nieuwe rit met jouw bike die je echt overal mee naar toe kan nemen. Met een massieve kracht en een stille elektromotor voel je de adrenalinestoot zonder je omgeving te verstoren. Ga waar de andere bikes niet kunnen komen. Geen lawaai, geen dampen, geen grenzen.

meer info over de kuberg freerider
Kuberg Young Rider - Electric Motorbikes

Kuberg Young Rider

Behendig. Licht. Krachtig. Pret. De KUBERG Young Rider modellen, gemaakt om te manoeuvreren door stoer en uitdagend terrein, stelt de jong(st)e rijder in staat om de natuur en de elementen uit te dagen en zijn/haar vaardigheden maximaal te benutten.

meer info over de kuberg young edition