Etalian

Etalian

Wil je gemakkelijk, snel én stijlvol van A naar B reizen? Dan koop je een elektrische scooter van Etalian. Deze scooter is niet alleen milieuvriendelijk en stil, maar bovendien erg comfortabel en snel. Omdat de scooter een retro design heeft, ziet de Etalian er op en top stijlvol uit. Geen standaard scooter, maar een stoere retro scooter voor de man of vrouw die graag in stijl reist.De elektrische retro scooter van Etalian is verkrijgbaar in diverse kleuren. Waaronder Retro Blue Shine, Grey Metallic, White Shine, Black Shine, Matt Black, Mint Green en Bright Yellow  Verder kun je helemaal zelf je Etalian samenstellen met accessoires welke het best bij je passen.

 • Meer info over de Etalian

  De elektrische retro scooters van Etalian zijn erg comfortabel. Zo zit je op de buddyseat van de scooter vorstelijk en is de scooter bovendien uiterst stil. Rijd je door de natuur met de Etalian elektrische scooter, dan hoor je alleen de suizende wind, de vogels en de andere natuurlijke geluiden om je heen.

  Om de Etalian nog comfortabeler te maken, kun je deze uitbreiden met een windscherm, een verlengd bagagerek of topkoffer. Met diverse opties kun je de Etalian helemaal aanpassen aan jouw wensen en eisen.

  De Etalian scooter is niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook milieuvriendelijk. De Etalian rijdt namelijk volledig elektrisch heeft geen uitlaatgassen zoals de conventionele scooters. Via de stroom uit je stopcontact kun je de accu van je scooter opladen, het tankstation kun je dus voortaan voorbij rijden. Hierdoor draag je met de Etalian elektrische retro scooter actief bij aan een beter milieu.

  De Etalian is voorzien van een sterke 2 KW motor. Standaard uitgevoerd met 1 uitneembaar 20 ah Lithium ion batterij, een key less start & go systeem en alarminstallatie. Standaard oplader 4 Ah.

  Optioneel kan de Etalian uitgevoerd worden met:

  • Windscherm (hoog model)
  • Een tweede 20 of 32 ah uitneembare Lithium Ion batterij
  • Opklapbaar achter bagagerek
  • Top koffer in de kleur van de scooter i.c.m. verlengde bagagerek
  • Snellader 12 Ah

  Kwaliteit en veiligheid

  Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel bij Etalian. Koop je een Etalian e scooter, dan weet je zeker dat je een goede investering doet. Zo ziet de scooter er niet alleen hip uit en rijdt deze lekker, maar is de elektrische scooter van uitstekende kwaliteit. Kabels zijn weggewerkt, carrosseriedelen zijn afgedekt en de scooter voldoet aan alle moderne veiligheidseisen van dit moment.

  Zo is de Etalian zowel voor als achter uitgevoerd met hydraulisch bediende en geventileerde schijfremmen. De Etalian is uitgerust met instelbare schokbrekers, in combinatie met 10 inch banden en een lange wielbasis. Hierdoor heeft de scooter een uiterst stabiele wegligging, ook op hobbelige wegen. Ook als je nog nooit op een scooter hebt gereden, kun je uiterst veilig op de e scooter van Etalian rondrijden.

  Geld besparen met een elektrische scooter

  De investering in een Etalian verdien je altijd terug. Dit komt omdat je met een elektrische scooter veel zuiniger kunt rijden dan met een traditionele scooter. Waar je met een elektrische scooter ongeveer 0,45 euro per 100 kilometer moet betalen, is dit bij een traditionele scooter 7 euro per 100 kilometer aan brandstofkosten. Daarnaast heb je beduidend minder onderhoudskosten ten opzichte van een traditionele scooter.