Zero DS | DSR 2019

Electric Motorbikes

Zero DS | DSR 2019

De Zero DS is voorzien van een accu met het hoogste vermogen en energiedichtheid in de EV-industrie. Met meer dan 12 jaar intensieve off-road ervaring biedt de Z-Force® accu volop betrouwbare kracht om je naar je bestemming te brengen.

De Zero biedt ongekende off-road capaciteiten voor maximaal rijgenot in het terrein. Na afloop van je avontuur moet je de Zero DS alleen nog aansluiten op het stopcontact. En daarbij hoef je geen verstopte filters of vuile olie te vervangen. De Z-Force® aandrijflijn maakt korte metten met het geknoei met fossiele brandstoffen, olie verversen en de vervanging van bougies, koppelingen en filters want er is maar één bewegend onderdeel. De enorme acceleratie van de Zero DS wordt overgebracht door een koolstofvezelriem die het achterwiel direct met de motor verbindt. Kettingonderhoud is een ding van het verleden.

Kies het accutype dat het best bij jou past. Rij tot 328 km in de stad en tot 156 km op de snelweg met de 18 kWh accu en het Power Tank-accessoire voor de ZF14.4. Of bespaar gewicht en beschik over extra opbergruimte met de ZF7.2.

ZERO DSR ZF14.4

Upgrade naar Zero’s felste krachtbron met de Zero DSR, voor een koppel van 146 Nm en hogere topsnelheden die je langer kunt aanhouden. Met dank aan de geavanceerde motor met een motorbesturing die hogere stroomsterkten aan kan. De Zero DSR heeft een dual-sport windscherm, tankgrepen, handbescherming en een 12V-accessoire-aansluiting.

Rijbereik (km): 262 stad / 126 snelweg
Kleur: Caldera Metallic

Electric Motorbikes

 

Electric Motorbikes

Electric Motorbikes

Voor meer info en technische specificaties:

bezoek de website van zero motorcycles