Pimp je motorfiets of scooter

Tijdens de maanden december 2018, januari en februari 2019 pimpt Electric Motorbikes jouw Zero en/of Etalian met de standaard aangeboden accessoires van deze merken.

In deze periode rekenen wij geen extra montagekosten aan en monteren wij topkoffers (met montagerek), windschermen, voetsteunen, valbeugels, koplamp beschermingstukken, zijkoffers, stuurverhogers enz compleet gratis.

Deze regeling geldt niet alleen bij de verkoop van onze nieuwe modellen maar is ook van toepassing voor rijders die al een Zero motorfiets of Italian scooter bezitten. Kom dus gerust eens langs om de keuze van je accessoires te bespreken.

Of wens je eens een ander kleurtje?

Naast de standaard aangeboden accessoires op de websites van Zero en Etalian bestaat bij ons ook de mogelijkheid om je motorfiets of scooter in een totaal ander kleurtje te zetten.

Voor deze andere kleuren gaan we geen verf spuiten maar maken we gebruik van originele Zero/Etalian bodydelen! Een mooi voorbeeld is de oranje DSR uit 2017 die normaliter grafiet grijs is.

Voor extra accessoire-advies, kom zeker eens langs! De koffie staat warm!

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens december 2018, januari en februari 2019 betaal je geen montagekosten!

Contacteer ons voor een afspraak pimp your bike